Varşova gezi rehberi

Varşova rehberi;
Polonya'nın renkli tarihi yapılarıyla sembol haline gelen Varşova, kendine özgü mimarisi, kültürü ve eserleri ile gezilmesi gereken mükemmel Avrupa şehirlerinden birisi. Tarihi kent harika yeşilliğiyle ziyaretçilerini büyülüyor. Bence Varşova doğasıyla güzelliğiyle ziyaretçilerine huzur veriyor ayrıca gezilecek yerler listenizde ilk sıralarda yer alsın.
Varşovada gezilecek yerler
Turistik meydanlariyla, doğasıyla, parklarıyla, muhteşem Vistül Nehri üstüne kurulan Varşova şehri birbirinden güzel mimarisiyle
her yıl sayısız Avrupa ziyaretçisine ev sahipligi yapıyor. Turistik alanlarında göze çarpan yapıların çoğu, UNESCO  Dünya Mirası listesinde yerini almış. Varşova ilkbahar yaz aylarında daha yogun turist kitlesine ev sahipliği yapiyor.
Avrupa Birliği'nde yerini alan bu şehir ucuz bir tatil gecirmeniz için ideal bir yer. Kentte henüz euro kullanılmıyor

Eski Şehir;
Eski Şehir güzeller güzeli görüntüsüyle ziyaretçilerini büyülüyor. Taşlardan özenle yapılmış kaldirimlar otantik bir havaya sahip. Ayrıca bu şehir ikinci dünya savaşindan sonra 80'li yıllarda yeniden restore edilmiştir. Restaurantlar, mağaza ve cafeleri bu meydanda bulabilirsiniz. Ayrıca akşam yürüyüşlerinizi keyfinizce uzatın şehrin havasını yaşayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder