Cayman Adaları

Cayman Adaları keşfi
Harikalar dünya'sı Cayman Adaları
Kuzey Amerika coğrafyasında Cayman Adaları bir ada olan Büyük Britanya'ya bağli bir ülke. Muhteşem yemyeşil tropikal doğasıyla insana huzur veren ferah kumsallar tertemiz ve berrak masmavi deniziyle insanin içini huzurla doldurmaya yetiyor. Kübanın güneyinde Jamaika'nın  kuzeybatısında konumlanıyor. Cayman adaları'nın yanı sıra zengin yaşamıyla masmavi sularının muhteşem dalış noktalarıyla dikkatleri üstüne çekip ve yukselen bir ada. Kafa dinlemek, tüm sıkıntılardan kendinizi arındırmak içinizi ferahla ,huzurla dolduracak bir tatil istiyorsanız sizin için yaratılmış  cennet gibi ihtişamlı bir yer.

Seven Mile Plajı
Grand Cayman Adası'nın  9 kilometre uzunluğunda muhtesem bir plaja sahip olan bu harikalar diyarı Seven Mile Plajı masmavi  berrak deniziyle ve harika kumsalıyla tanınan bir yer. Konaklamak icin muhteşem yerleri bulunan bolgede huzur bulacağınıź her bütceye uygun çok sayıda otel bulunuyor. Her gün değişik aktiveler şnorkel dalış noktaları bot'la gezintiye çikma harika denizinde yüzmek ve güneşlenebilir günlerinizi dolu dolu yaşayip harika bir tatil geçirmeniz mümkündür.

Queen Elizabeth ll Botanik Parkı
Cayman Adası'nın kuzey tarafında bulunan bu Botanik Park içinde öyle muhteşem bir  çiçek bahçesi varki dillere destan ve renga renk bitkiler  bulunuyor 6kendinizi bir renk cümbüşünün ortasında buluyor ve bu güzelliği doyasıya yaşayın bence tertemiz havası sessizliği tatilciler icin yaratılmış bir yer Quenn Elizabeth ll Botanik Parkı.
Kentin muhteşem bu yemyeşil doğasını keşfetmek isteyenler bu keşfin bitmesini istemiyecekler resmen. 1994 yılında, 65 dönümlük bir alana kurulu bu park alanı tatilcilerini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder