Karayipler'de nasil gezilir


Karayiplerde gezilecek yerler.
Kuzey Amerika'da Atlantik Okyanusu'nun batısında Venezuela'nın kuzeydoğusunda yer alan Martininigue, Karayip Denizindeki sömürge adalarındandır.Bu yarı özerk ülkesine seyahat eden Türk vatandaşlardan vize talep edilmekte.Gittiğiniz zaman şehrin buz gibi sessiz sakinliğini görüp beyninizin, bedeninizin rahatladığını hissedeceksiniz. Harika doğası ve muhteşem şehir manzaraları , masmavi göz kamaştıran sularının güzelliği sizi cezbedip etkisi altına alacak. Bu ülkeye anneniz babanız, arkadaşınızla ya da sevgiliniz ile seyahat edip bu ülkede ruhunuzu bedeninizi dinlendirip dalış, su kayağı ,değişik su sporlari, doğa yürüyüşleri gibi çesitli aktivitelere katılıp akıl almaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Les Andes D' arlet
Ada, insanın ruhunu dinlendimek için yaratılmış.
Muhteşem plajları ,huzur veren denizi, kumsalı dalga seslerini dinleyeceksiniz o kadar huzur dolu bir yer ki anlatılmaz yaşanır. Les Anses d'Arlet'i yüzme  ve şnorkel kullanmayı sevenlerin  sık sık ziyaret edeceklerinden eminim çünkü aşık olunacak bir ülke.

Sainte Anne
Şirin bir sahil kasabası olan Saint Anne  denizin turkuaz yeşili ve muhteşem doğasıyla harmanlanmış paha biçilemez  görüntüye sahip. Adanın insana huzur veren atmosferi, harika cafe ve restaurant-barları tatilcilerin gözlerini doldurmaya yetiyor. Martinigue tatiliniz bitsin istemeyeceksiniz

Fort De France
Fort De France ülkenin başkenti olup Martinigue'de görülmeye değer en güzel ve en zengin şehirlerden  bir tanesidir.Bolca görkemli doğası , restaurant, konaklama tesisleri yönünden oldukça zengin olan şehir biraz karmaşık ve bakımsız olsa da gezilip, görülmeyi hakkediyor.

Sainte-Luce
Ortalama 10 bin kişinin yaşadığı sahil kasabası olan Sainte-Luce kasabasına gittiğinizde harika plajları gözleri kamaştıran cinsten. Kasaba Martinigue bölümünde yer alıyor. Dogası ve muhtesem havası ruhunuzu okşayıp rahatlatıyor.  Ayrıca Trois-Riveres köyünü muhakkak gormelisiniz 

Etiketler: ,