Belçika gezi rehberi

Belçika;
 Avrupa Birliği'nin başkenti sayilan hem coğrafi konumu hem de burokratik konumu ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarmış bir ülke. Halkın çok cana yakın kişilikleri vardır. Belçika denince akla ilk gelen şey şuphesiz çikolata ve hemen ardından bira. Belçika güzelliği ile sizleri büyülüyor.

Belçika'da Gezilecek Yerler
Artık gezmek bir hayal degil çantasını kapan yollara düşüyor hele ki rota'nız belçika ise çok lezzetli bir gezi olacağından şüpheniz olmasın. 
 Belçika'da tren yoluyla Ghent, Antwerp ve Brugge şehirlerini keşfe çıkmaya ne dersiniz. Bir haftalık tatil  sizin için çok keyifli geçeçek eminim. Başka şehirler eklemek isterseniz destinasyon'uza seyehatiniz daha'da hoş ve keyifli olacaktır. Şimdiden Tarih kokan bir yolculuğa ve birbirinden lezzetli görüntülere hazır olun.

Brugge

Belçika'nın UNESCO Kültür mirası listesinde yerini alan bu muhteşem ortaçag şehri  bozulmadan gunumuze gelmeyi başarmıstır.
 Çok narin bir şehir olan  Brugge'de sanki zaman durmuş ve öylece günümüze muhteşem yapilarıyla kalakalmıs.  Bu da şehrin ününe ün katıp turistleri kendine çekmeyi başarmış.   Brugge'nin göz kamaştiran kanallarında tekne turu , sokaklarında doya doya yürüyüş yapın. Ayrıca bu şehirde bisiklet kiralayıp sehri bisikletle kesfe çıkabilir muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz. Aşıklar Gölü, Meryem Ana Kilisesi, Çocuk Heykeli, Belediye Sarayinı gezilecekler listenize eklemeyi unutmayın.

Antwerp, Avrupa'nın ikinci, Dünyanın ise dördüncü büyük limanına sahip bir kent. Antverp Belçika'nın eski şehirlerinden ve Brüksel'den sonra ikinci büyük şehri. Ayrıca içinden geçen 350 km'ĺik Schelde Nehri şehre enfes bir güzellik katıyor. 
Şehirde gezerken antika dükkanlarindan hediyeler alabilirsiniz
 .Antwerp'in her sokağinda ayri bir guzellik ,ayri bir sanat yapiyor buradaki halk. Moda müzelerini de gezebilirsiniz.

Etiketler: ,